Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28/4/11

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: «ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ»

Σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής για τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:




«Είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής θα δικαιωθεί. Ο Ηρακλής πρέπει να δικαιωθεί γιατί δεν μπορεί ο νόμος να εφαρμόζεται επιλεκτικά. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όχι στη στοχοποίηση συλλόγων και μάλιστα με μεγάλη ιστορία και τεράστια προσφορά. Σε ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια βουλιάζει στην αναξιοπιστία, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από δικαιοσύνη, όχι από εξιλαστήρια θύματα.

Από κει και πέρα ο φίλαθλος κόσμος καταδικάζει τα επεισόδια από τους λίγους έστω οπαδούς, οι οποίοι με τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν την ιστορία των συλλόγων που υποτίθεται ότι αγαπούν. Η ιστορία των ομάδων της Θεσσαλονίκης δεν δικαιολογεί πράξεις βίας. Είναι απαράδεκτο να καταστρέφονται περιουσίες απλών πολιτών, ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για να μην έχουμε ξανά τέτοια φαινόμενα».