Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/4/11

11-4-2011
Η Αυτόνομη Παρέμβαση και η ΑΣΚ-ΟΤΑ καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αθηναίων η οποία κάλεσε τα ΜΑΤ για να εμποδίσει την παρουσία των συμβασιούχων και του Σωματείου στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Ραδιοφωνικού Σταθμού των Αθηνών, 9,84 στο Γκάζι.










Η διάλυση των συγκεντρωμένων εργαζομένων με τη χρήση βίας και χημικών αποτελεί συνέχεια στον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο του κ. Καμίνη ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του κ. Ραγκούση στην εφαρμογή του μνημονίου και τις απολύσεις των εργαζομένων.






Η τρομοκρατική επίθεση δεν θα περάσει. Ο αγώνας των συμβασιούχων είναι δίκαιος και η μόνη λύση είναι ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή εργασία, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου .