Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/11/10

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ "Η εξάπλωση της ηρωίνης και η ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών" θα αποτελέσουν το βασικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, 19.30-21.30 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) η περιφερειακή κίνηση ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄. Κύριος ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄ Κώστας Διάκος. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιώργης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος Ελευθεριακού Συνδέσμου Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), ιατρός φαρμακευτικών εξαρτήσεων ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του συνδέσμου ΕΛΕΥΣΥΝΑ.

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ


"Η εξάπλωση της ηρωίνης και η ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών" θα αποτελέσουν το βασικό θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, 19.30-21.30 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) η περιφερειακή κίνηση ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄.
Κύριος ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αττική Οικολογική Απάντηση΄΄ Κώστας Διάκος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Γιώργης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος Ελευθεριακού Συνδέσμου Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), ιατρός φαρμακευτικών εξαρτήσεων ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του συνδέσμου ΕΛΕΥΣΥΝΑ.


Πληροφορίες: 2103220821