Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/10/10

Ανακοίνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δήμου Πειραιά για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πειραιά, χαιρετίζει τη συγκρότηση της «Συμμαχία στον Πειραιά», με υποψήφιο δήμαρχο το Νίκο Λεγάκη. Μια προσπάθεια, που θέλει να κάνει τον Πειραιά, λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής.


Συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια, αυτοδιοικητικές και πολιτικές δυνάμεις του Πειραιά, καθώς και εκατοντάδες ανένταχτοι-ες, με παρελθόν και μέλλον στη ζωή της πόλης μας. Δυνάμεις που όλο το προηγούμενο διάστημα, παρόλο που συγκρούστηκαν με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται την πόλη και κερδοσκοπούν σε βάρος του λαϊκού κόσμου, κατάφεραν να κερδίσουν σε δεκάδες περιπτώσεις. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν η κύρια αντιπολίτευση στην πλειοψηφία του κ. Φασούλα, ενώ οι μάχες που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολιτικά ζητήματα, όπως ο «Καλλικράτης», το «Μνημόνιο» της φτώχειας, της υποτέλειας και της ανεργίας, στις επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα, αποτελεί εγγύηση της κοινής δράσης μας, στο μέλλον.

Όλοι μαζί, μπορούμε στον Πειραιά, να δημιουργήσουμε μαζί με τα Κινήματα και τους ενεργούς πολίτες, μια ισχυρή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ένα ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.