Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/10/10

Δήλωση Κώστα Αρβανίτη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Δήλωση Κώστα Αρβανίτη υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Φίλες και φίλοι,
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να επιλεγώ από τον Βαγγέλη Αργύρη, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ για την Πρέβεζα. Μια τιμή που με γεμίζει με ευθύνη και πείσμα για να πετύχουμε στην προσπάθεια.



Όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία την έχω αφιερώσει στα θέματα της ανάπτυξης από πολλά μετερίζια. Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να θέσω στη διάθεση της περιοχής μου την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που απέκτησα. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω και τη νέα προσπάθεια με εργατικότητα, εντιμότητα και ήθος. Είναι πιστεύω τα στοιχεία που μπορούν στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες, να κινητοποιήσουν ξανά τους συντοπίτες μας. Να τους ξαναδώσουν το σκίρτιμα της ελπίδας στο νέο περιβάλλον της αιρετής Περιφέρειας. Για να κάνουμε την Ήπειρο την πατρίδα που ονειρευόμαστε. Για να κάνουμε την Πρέβεζα πρωτοπόρο κομμάτι της, που θα διαμορφώσει μαζί με τις άλλες ενότητες τη νέα πατρίδα των απανταχού Ηπειρωτών.Οραματιζόμαστε την Πρέβεζα των αυθεντικών προϊόντων με ποιότητα και ταυτότητα. Των πανέμορφων ακτών και του σπάνιου περιβάλλοντος που θα την καταστήσουν μοναδικό τουριστικό προορισμό. Των μνημείων του πολιτισμού της που θα δένουν την ιστορία της με τα σύγχρονα ρεύματα δημιουργίας. Των βασικών υποδομών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες. Των χαρούμενων ανθρώπων της που θα νιώθουν σίγουροι για το μέλλον τους.Με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πρέβεζας, που αποτελούν μια δυναμική φρέσκια ομάδα με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, θα δουλέψουμε με όραμα, με στρατηγική, με σχεδιασμό, με σταθερό βηματισμό για να πετύχουμε. Για να δώσουμε όλοι μαζί στην περιοχή μια νέα ώθηση. Να βάλουμε σε σταθερή τροχιά την ανάπτυξή της. Για την Πρέβεζα και την Ήπειρο των προσδοκιών μας.

Κώστας Αρβανίτης
Αναρτήθηκε από epirusgate στις 3:03 μ.μ.