Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/8/10

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π ΨΩΜΙΑΔΗ

Τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Αθανάσιο Σκορδά, τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ νομού Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο υποδέχθηκε σήμερα, στις 11 το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.


Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θερμές ευχαριστίες στο Γραμματέα του κόμματος της ΝΔ, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, και στους συνεργάτες που τον συνοδεύουν, συνεργάτες και του προέδρου και αγαπητούς φίλους. Έγινε μία ενημέρωση για την προσωπική μου πορεία σε σχέση με την Περιφέρεια, για τα προβλήματα του νομού μας και την καθυστέρηση των κονδυλίων από πλευράς κυβέρνησης, μι καθυστέρηση επικίνδυνη για το μέλλον του νομού μας. Συζητήσαμε για την πορεία της ΝΔ και τον ευχαρίστησα για τη στήριξη του κόμματος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου και του χρίσματος που, όπως ξέρετε, το πήρα από την κοινωνία".

Από την πλευρά του, ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε τα εξής σχετικά με τη συνάντηση:

"Στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη για το νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη, με γνώμονα και κριτήριο την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του προσφορά στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία γενικότερα. Ένα έργο πολυσήμαντο το οποίο γνωρίζουν οι Θεσσαλονικείς, γνωρίζουν οι Μακεδόνες και είμαστε σίγουροι ότι και η συνέχεια θα είναι δημιουργική, παραγωγική. Θα είναι μια συνέχεια προοπτικής και αισιοδοξίας σε δύσκολους, μάλιστα, καιρούς. Μας ενημέρωσε για την πορεία του, το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει και την εξέλιξή του. Μας ενημέρωσε για τα σχέδιά του για την Κεντρική Μακεδονία. Μας ενημέρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την έλλειψη πόρων, τους οποίους η κυβέρνηση έπρεπε να είχε διαθέσει στην τοπική αυτοδιοίκηση".

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Ψωμιάδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Λυκουρέντζος είπε: "Είμαστε σίγουροι πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των Μακεδόνων και έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει τη δημιουργική του προσφορά για το καλό του τόπου".