Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/11/10

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ
Θεσσαλονίκη, 12 Νοεμβρίου 2010


: Δήλωση στήριξης υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη του ΛΑΟΣ, στο συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη





Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη, απέστειλε πριν από λίγο, στα γραφεία του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία- Μέτωπο Ανάπτυξης» ο κύριος Λάζαρος Μινασίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, με τον συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο κ. Μπόλαρης εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ στο πρόσωπο και στο συνδυασμό του, ενώ λίγο πριν φτάσει η επιστολή του κ. Μινασίδη, ο κ. Μπόλαρης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, είχε τονίσει «Το σύνθημα του συνδυασμού του κ. Βελόπουλου ήταν «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες». Ο κ. Βελόπουλος στις παρεμβάσεις του αυτούς τους δύο μήνες, δεν έμεινε απλά στο υπονοούμενα, για το ποια θεωρεί ότι είναι τα μη καθαρά χέρια. Τον άκουσαν σε όλες του τις συνεντεύξεις, σε όλες του τις ομιλίες, σε όλες του τις εμφανίσεις να καταγγέλλει το καθεστώς Ψωμιάδη στη νομαρχία. Δεν επρόκειτο απλά περί υπονοούμενου, αλλά περί πολύ συγκεκριμένων καταγγελιών. Ο κ. Βελόπουλος, υπερήφανος έλεγε ότι ο κ. Ψωμιάδης είναι υπόδικος και έχει δικαστεί επειδή ο πρώην υποψήφιος νομάρχης του ΛΑΟΣ, ο κ. Δημήτρης Τσιπίδης, έχει κάνει επανειλημμένα μηνύσεις και έχει οδηγήσει τις υποθέσεις στα δικαστήρια. Τώρα το πώς γίνεται, ενώ ο κ. Βελόπουλος μιλούσε για καθαρά χέρια, να έρχεται και να μας λέει ότι θα τον υποστηρίξει, είναι δικό τους πρόβλημα. Οι πολίτες όμως -οι οποίοι ξέρουν πάρα πολύ καλά τι είπε και τι εννοούσε ο κ. Βελόπουλος, δεν είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν. Και θα κάνουν αυτό που πρέπει. Θα ψηφίσουν ξανά για καθαρά χέρια»

Ο κ. Λαζαρος Μινασίδης στην επιστολή, την οποία έχει κοινοποιήσει και με σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρει: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους πολίτες που προσήλθαν κατά την πρώτη Κυριακή στην κάλπη, στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και προς όσους δεν πίστεψαν στην πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Κυριάκου Βελόπουλου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, για την υποστήριξη και την έμπνευση που προσέδωσε στις προσπάθειές μας.

Καλώ όλους τους πολίτες που με τίμησαν, κατά την επαναληπτική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής, να τιμήσουν την υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη με την ψήφο τους, ώστε να εμείνουν στη λογική της καθαρότητας, εντιμότητας και ήθους, που εκφράστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού μας «Καθαρά Χέρια - Καθαρές Ιδέες - Καθαρές Λύσεις», για να εναντιωθούμε στις πρακτικές διασπάθισης του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση ιδίων και μικροκομματικών ωφελειών που επί χρόνια αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την ευημερία της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας. Εύχομαι καλή επιτυχία».