Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/10/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο υποψήφιους δήμαρχος Γλυφάδας με τη ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προχώρησε σε ανοιχτή προβοκάτσια σε βάρος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γλυφάδας, όταν δήλωσε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» σήμερα 10/10/2010 ότι στο ψηφοδέλτιό του συμπεριλαμβάνονται και στελέχη του ΚΚΕ! Πρόκειται για χοντροκομμένο ψέμα.




Είναι φανερό ότι τα επιτελεία του δικομματισμού και της πλουτοκρατίας ανησυχούν από την αυξανόμενη επιρροή, το κύρος του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχειρήματα στις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και καταφεύγουν σε αισχρές μεθόδους και ψέματα.
Οι κομμουνιστές, οι φίλοι του ΚΚΕ, οι ριζοσπάστες αγωνιστές που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ, του μνημονίου και των στηριγμάτων τους ΝΔ, ΛΑΟΣ, συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα με τον κοινό τίτλο «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».
Καταδικάστε με την ψήφο σας το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-πλουτοκρατίας και τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν, όπως και του Βαρβιτσιώτη, στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο.
Στις 7 Νοέμβρη ψηφίστε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ παντού, στο δήμο Γλυφάδας, με επικεφαλής τον Σταύρο Τάσσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη.

Αχτίδα Νοτιοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ



ΑΘΗΝΑ 10/10/2010 Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ