Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/10/10

Παν. Ψωμιάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής ΜακεδονίαςΠαρουσίαση συνοπτικά του έργου της παράταξης.
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Συνδυασμός "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας", παρουσιάζει συνοπτικά το έργο της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Στο Αθλητισμό το έργο μας σε κάθε στάδιο φωνάζει από μόνο του!

Ο Αθλητισμός αποτελεί πάντα βασική και άμεση προτεραιότητα. Αποτελεί βασικό πυλώνα της διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της υγιεινής διαβίωσης των παιδιών μας. Στόχος μας η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών αθλητικών εγκαταστάσεων για την άθληση της νέας γενιάς. Το έργο μας είναι η απάντηση στα πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα της Νεολαίας.

Πετύχαμε ένα ρεκόρ, που δύσκολα θα σπάσει στο δημόσιο τομέα με τα 349 αθλητικά έργα κόστους 31,5 εκ €, σε όλους ανεξαιρέτως τους 45 Δήμους του Νομού μας. Έργα 5 εκ € υλοποιήσαμε στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και στο Ειδικό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Συνολικά στην θητεία μας 2003-2009 ολοκληρώθηκαν 181 έργα (18,5εκ €), 124 κατασκευάζονται (8,5εκ €) και δημοπρατούνται άλλα 44 (4,6εκ.€) που αφορούσαν σε νέα γυμναστήρια, δημιουργία κερκίδων, νέους χλοοτάπητες, δημιουργία αποδυτηρίων, φωτισμό και άλλες βελτιώσεις σε υφιστάμενα στάδια .

" Στηρίξαμε οικονομικά 1.500 συνδιοργανώνεις αθλητικών εκδηλώσεων όλων των αθλημάτων.

" Καθιερώσαμε νέους θεσμούς όπως το διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά "ΕΓΝΑΤΙΑ" και αθλητικές εκδηλώσεις όπως το "Ανοίγουμε πανιά με τη νεολαία".

" Ξεπεράσαμε τη γραφειοκρατία και χορηγήσαμε (60) άδειες ίδρυσης και λειτουργίας σε ιδιωτικά γυμναστήρια και Σχολές Εκμάθησης Αθλημάτων και (15) νέες άδειες σε Ερασιτεχνικές Σχολές Κλασικού Χορού.

" Καταχωρήσαμε τους (850) Αθλητικούς Συλλόγους σε ηλεκτρονική μορφή για την άμεση και τακτική εξυπηρέτησή τους.