Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25/10/10

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ



Την πεποίθησή του ότι ο Συνδυασμός «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει την νίκη στις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, κατά την σημερινή σύσκεψη που είχε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, οι οποίοι συγκροτούν το ψηφοδέλτιό του στο νομό Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, προχώρησε μάλιστα στην αποτίμηση τού μέχρι σήμερα εκλογικού αγώνα του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα», καθώς και στην αποτύπωση των τάσεων του εκλογικού σώματος στους νομούς Αχαϊας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, όπως προκύπτει από την καταγραφή Αθηναϊκών εταιριών δημοσκόπησης:

«Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουμε στα χέρια μας και τις οποίες δεν τόλμησαν να δημοσιοποιήσουν οι παραγγέλοντες, ο Συνδυασμός «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και διεκδικεί να την κρατήσει στην ευθεία των εκλογών!», είπε ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, καλώντας σε πανστρατιά όλους τους ψηφοφόρους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης:

«Χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο στην κάλπη, έχουμε ανάγκη κάθε ψηφοφόρο στον αγώνα μας. Επιχειρούμε την μεγάλη ανατροπή, την μεγαλύτερη έκπληξη αυτών των Αυτοδιοικητικών εκλογών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκπροσωπούμε τον οργισμένο και απηυδισμένο λαό! Με την ψήφο του, διεκδικούμε και θα πετύχουμε την συμμετοχή μας στον Β΄ γύρο των Περιφερειακών εκλογών!»

Και καταλήγοντας, ο επικεφαλής της «Ελπίδας για την Δυτική Ελλάδα» έστειλε μήνυμα νίκης, ελπίδας και συσπείρωσης στους απογοητευμένους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας:

«Τα δύο μεγάλα κόμματα, μάς έχουν καταντήσει πολίτες της φτωχότερης Περιφέρειας της χώρας. Πάρε την απόφαση! Στείλε ηχηρό μήνυμα μέσα από την κάλπη! Είμαστε δύναμη ανατροπής! Όχι στους ψεύτες! Όχι στους κλέφτες! Έλα μαζί μας στην νίκη!»