Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17/9/10

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Συνάντηση με τους μαθητές λυκείων του Νομού Ηρακλείου, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές εργασίες της Βουλής των Εφήβων στη Αθήνα είχε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Σχοιναράκη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάκρισή τους και τη συμμετοχή τους στη Βουλή των Εφήβων, και συζήτησε μαζί τους τις εμπειρίες που αποκόμισαν. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος, αλλά και γύρω από τα όνειρα των παιδιών για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία του αύριο.

Από την πλευρά τους τα παιδιά δεν παρέλειψαν να απευθύνουν ερωτήσεις στην κ. Σχοιναράκη για τη δική της εμπειρία από την πολυετή θητεία της στο εθνικό κοινοβούλιο την περίοδο που η ίδια ήταν βουλευτής Ηρακλείου. Τέλος, οι μαθητές ευχαρίστησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια την κ. Σχοιναράκη για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν μαζί της και η ίδια τους ευχήθηκε πολλές επιτυχίες και δύναμη στην προετοιμασία τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα η κ. Σχοιναράκη υποδέχτηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο τους μαθητές:

1. Αντώνη Ρογδάκη, από το Λύκειο Ν. Αλικαρνασσού

2. Κωνσταντίνο Πετράκη, από το 1ο Λύκειο Ηρακλείου

3. Εμμανουήλ Τζανιδάκη, από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου

4. Μαίρη Κεφαλογιάννη, από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου

5. Αικατερίνη Κοκαράκη, από το 2ο Λύκειο Ηρακλείου

6. Αντιγόνη Φραγκιαδουλάκη, από το 7ο Λύκειο Ηρακλείου