Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/9/10

Ανακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης του ΣΥΝ Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Η Πολιτική Κίνηση του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αποφάσισε να στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Λουκά Τζανή σε κοινούς αγώνες, ενάντια στις πολιτικές επιλογές που υποβαθμίζουν την πόλη μας και οι οποίες εκφράζονται με τα δημοτικά ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ., που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στις σημερινές συνθήκες, του Μνημονίου και του Καλλικράτη.


Η Δημοτική Κίνηση «Παρέμβαση Πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας», που αποτελείται από ανένταχτους αριστερούς και μέλη του ΣΥΝ, στηρίζει και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Καλή μέρα Κερατσίνι-Δραπετσώνα» με επικεφαλής τον Λουκά Τζανή.