Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/9/19

Αναπτυξιακά έργα ζήτησε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης

Αναπτυξιακά έργα ζήτησε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης


Αναπτυξιακά θέματα της Κρήτης, όπως το Αεροδρόμιο Καστελίου αλλά και τα έργα στο νυν Αεροδρόμιο Ηρακλείου μέχρι να κατασκευαστεί το νέο διεθνές αεροδρόμιο, έθεσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε: «Είχαμε συνάντηση όλοι οι περιφερειάρχες με τον πρωθυπουργό, παρουσία υπουργών και υφυπουργών αλλά και γενικών γραμματέων. Η δέσμευση που είχε ο πρωθυπουργός απέναντί μας ότι θα γίνεται κάθε δυο μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου ένα συμβούλιο με τους συναρμόδιους υπουργούς και τους περιφερειάρχες, ξεκίνησε σήμερα. Θέσαμε στον κ. Μητσοτάκη όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο θεσμικά όσο και αναπτυξιακά ο κάθε περιφερειάρχης για την Περιφέρειά του, ενώ παράλληλα θα γίνουν και επιμέρους συναντήσεις με τους υπουργούς».

Σε ότι αφορά τα θέματα που ο ίδιος έθεσε στον κ. Μητσοτάκη: «Τα βασικά θέματα που έθεσα, είναι οι υποδομές της Κρήτης, το Αεροδρόμιο στο Καστέλι αλλά και τα έργα στο νυν αεροδρόμιο του Ηρακλείου μέχρι την δημιουργία του νέου διεθνούς αερολιμένα. Επιπλέον έθεσα μια σειρά από έργα που πρέπει να τα δούμε με τους υπουργούς, αλλά και την προετοιμασία για το νέο ΕΣΠΑ και την απορρόφηση του υπάρχοντος».