Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1/2/19

Ρ. Δούρου: Η συνεργασία Περιφέρειας και ΕΒΕΑ ενδεικτική της εξέλιξης μιας στέρεας, αμοιβαία επωφελούς σχέσης

Ρ. Δούρου: Η συνεργασία Περιφέρειας και ΕΒΕΑ ενδεικτική της εξέλιξης μιας στέρεας, αμοιβαία επωφελούς σχέσης

Την πολύ υψηλή «δυναμική της άθροισης δυνάμεων» που παρουσιάζουν με τη συνέργεια τους «δύο φορείς της Πολιτείας, ένας φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένα επιμελητήριο, φορέας επιχειρηματικότητας, με διαφορετικές καταβολές όμως με κοινό στόχο» υπογράμμισε, σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου υπαλλήλων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Η Ρένα Δούρου στον χαιρετισμό της χαρακτήρισε «αμοιβαία επωφελή σχέση», τη στρατηγική συνεργασία της Περιφέρειας με το ΕΒΕΑ. Τόνισε ότι «λειτουργεί υπέρ των πολιτών και της επιχειρηματικότητας» και παρέθεσε μερικές από τις θετικές πρωτοβουλίες υπέρ ενός νέου επιχειρείν στη βάση της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της έξυπνης εξειδίκευσης, των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και της στήριξης των start-ups. Έκανε αναφορά στη συμμετοχή τους σε κορυφαία διεθνή φόρα , στη λειτουργία της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΕΒΕΑ, στην απονομή, για πρώτη φορά, των βραβείων Athens Startup Awards σε νέους επιχειρηματίες, καθώς και στην επιβράβευση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της απονομής των Athens Business Women Forum»