Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/1/19

Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Σπύρου Ριζόπουλου με τον δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα



Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Σπύρου Ριζόπουλου
με τον δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα


Τον κύκλο των ενημερωτικών του συναντήσεων με τους εκλεγμένους δημάρχους της Ηπείρου ξεκινά από αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος.
Στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Θωμά Μπέγκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτός από την ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά θα υπάρξει διεξοδική ανταλλαγή απόψεων:
από την πλευρά του δημάρχου για το πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και
από την πλευρά του υποψήφιου Περιφερειάρχη για την έννοια της περιφερειακότητας και την προγραμματική του αντίληψη στις σχέσεις περιφέρειας και δήμων.
Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Δεκεμβρίου 2018 ο Σπύρος Ριζόπουλος είχε αποστείλει, ως επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου επιστολή σε όλους τους δημάρχους της Ηπείρου με κοινοποίηση στους προέδρους των δημοτικών συμβουλίων, ζητώντας τους ενημερωτική συνάντηση.