Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/10/18

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ: Χρηματοδότηση 270.000€. εξασφάλισε ο Δήμος από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ


Τη χρηματοδότηση της προμήθειας τεσσάρων (4) Μηχανημάτων Έργου με το ποσό των 270.000€, εξασφάλισε ο Δήμος Λαγκαδά από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
Συγκεκριμένα η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου ολοκλήρωσε τη σχετική μελέτη προμήθειας των τεσσάρων μηχανημάτων έργου, οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού, συνολικής δαπάνης 376.000€.
Πρόκειται για έναν ελκυστήρα / τράκτορα με πλατφόρμα για μεταφορά μηχανημάτων έργου, έναν ελαστικοφόρο εκσκαφέα (τσάπα), έναν ελαστικοφόρο φορτωτή εκσκαφέα (JCB) και ένα ημιφορτηγό ανοιχτού τύπου.
Η σχετική μελάτη μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις υποβλήθηκε στη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος την άνοιξη της φετινής χρονιάς. Μετά την αξιολόγηση, η σχετική πρόταση του Δήμου εγκρίθηκε εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 270.000€. Τα 106.000€. καλύπτονται αρχικά από τους πόρους του Δήμου.
Με την έγκριση της χρηματοδότησης, ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησης της προμήθειας, η οποία θα γίνει μέσω διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Με την ολοκλήρωση της παραλαβής, αναμένεται να ενισχυθεί ο στόλος μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Λαγκαδά.
«Με σχεδιασμένες κινήσεις και πάντα σεβόμενοι τα χρήματα του Δήμου και των Δημοτών μας, καταφέρνουμε και εκσυγχρονίζουμε τις υπηρεσίες έργων και καθαριότητας του Δήμου μας», τονίζει ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.
«Ήδη, εκτός από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ με πόρους του Δήμου παραλάβαμε ένα καινούριο καλαθοφόρο αξίας 90.000€, ενώ τις προσεχείς εβδομάδες αναμένουμε και τα νέα μας απορριμματοφόρα», συμπλήρωσε ο κ. Καραγιάννης τονίζοντας πόσο σημαντικές είναι αυτές οι κινήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου: «Ολοκληρώνουμε την τρέχουσα θητεία μας παραδίδοντας στον Δήμο και τις επόμενες γενιές ένα σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και οχημάτων. Έτσι, με συγκεκριμένα έργα φροντίζουμε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας εξασφαλίζοντας πόρους από το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα».