Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/9/18

. Έργα σε Μεσσηνία και Αρκαδία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

 Έργα σε Μεσσηνία και Αρκαδία υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης



Έργα που αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Μεσσηνίας και Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Πρόκειται για τις συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Βελτίωση της 36ης επαρχιακής οδού Σωτηριάνικα – Αλτομυρά (Γ΄φάση)», «Βελτίωση – συντήρηση 24ης επαρχιακής οδού (τμήμα Μελιγαλάς – Μαυρομάτι Ιθώμης)» στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και του έργου «Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής περιοχής περιοχής Δραμπάλας Ακόβου» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε επίσης τη δημοπράτηση των έργων «Συντήρηση του δρόμου προς Δόξα Δήμου Γορτυνίας από τη συμβολή της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Λαγκαδίων – Πύργου», «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση δρόμων που συμβάλλουν στην επαρχιακή οδό Καρύταινα – Παλαιόκαστρο – Ριζοσπηλιά» και «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων στην οδό Άγιος Ιωάννης – Ασσώματοι Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.