Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/9/18

Έναρξη Προφεστιβαλικών Εκδηλώσεων

Έναρξη Προφεστιβαλικών Εκδηλώσεων


Στο πλαίσιο των Προφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Με απόλυτο ενθουσιασμό η Δράμα υποδέχεται το 41ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και μας προτρέπει να ταξιδέψουμε στον κόσμο του Κινηματογράφου, να γιορτάσουμε την 7η Τέχνη και να συμμετέχουμε σε μια αληθινή πολιτιστική και καλλιτεχνική συνάντηση. Η αυλαία ανοίγει με τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που πυροδοτούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Η περιπλάνηση στη μαγεία του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ξεκινάει με ένα ποικίλο και πλούσιο πρόγραμμα με ανοιχτούς ορίζοντες και νέες τάσεις που επιβεβαιώνει την αξία αυτού του θεσμού.
Σας καλώ να συμμετέχετε όλοι στις εκδηλώσεις και να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτήν την ξεχωριστή γιορτή του Κινηματογράφου που δίνει λάμψη στην πόλη μας. Εξάλλου εμείς εδώ στη Δράμα σεβόμαστε, στηρίζουμε και αναδεικνύουμε την 7η Τέχνη, ξέρουμε να αναγνωρίζουμε την ποιότητα και είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή τη διαδρομή του πολιτισμού.
Με όλες αυτές τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις καλωσορίζουμε στη Δράμα των Τεχνών-στην πρωτεύουσα των μικρομηκάδων, τον κόσμο της 7ης Τέχνης, το 41ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές αυτού του επιτυχημένου θεσμού, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Ανέστη Τερζή , τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, τα μέλη και τους υπαλλήλους του Πολιτιστικού Οργανισμού, τους εθελοντές μας, όλους τους φορείς και τους πολίτες που στηρίζουν αυτόν τον θεσμό που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού».    
Από το Γραφείο Τύπου