Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/3/18

Ομάδες Συζήτησης Γονέων στον Δήμο Ιλίου

Ομάδες Συζήτησης Γονέων στον Δήμο Ιλίου

Ομάδες Συζήτησης Γονέων δημιουργεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, με στόχο την ενημέρωση και την καθοδήγησή τους, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στον γονικό τους ρόλο.
Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε γονείς με παιδιά ηλικίας έως 6 ετών και οι θεματικές ενότητες αφορούν ζητήματα όπως, η επιθετικότητα, οι σχέσεις με τους συνομηλίκους και τα αδέλφια, η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού, γονέα και παιδιού, τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών, η διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, η προσαρμογή του παιδιού στο σχολείου κ.ά.
Η έναρξη των Ομάδων Συζήτησης Γονέων προγραμματίζεται εντός του Μάρτιου 2018 και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, πρωί και απόγευμα, με διάρκεια μιάμισης ώρας.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου (Νέστορος 101, 1ος όροφος) στο τηλέφωνο 2132030007, ώρες 8:00 έως 15:00.


Ο Δήμαρχος Ιλίου
Νίκος Ζενέτος