Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/12/16

Η Π.Ι.Ν. και η επίσκεψη του ΥΕΘΑ στα Διαπόντια

Η Π.Ι.Ν. και η επίσκεψη του ΥΕΘΑ στα Διαπόντια



Επειδή με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου σε Οθωνούς και Ερείκουσα διατυπώθηκαν δια του τύπου σχόλια και ερωτηματικά για την μη παρουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι αυτό συνέβη εξ αιτίας του ότι η Π.Ι.Ν. ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε σχετική ειδοποίηση επίσημη ή ανεπίσημη εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του γραφείου του κ. Υπουργού.
Η Π.Ι.Ν. επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι έχει στο κέντρο της προσοχής της τα μικρά νησιά του Ιονίου Πελάγους μεταξύ των οποίων τα Διαπόντια Νησιά κατέχουν δεσπόζουσα θέση λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών τους.
Προς τούτο άλλωστε και μετά από συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Αντιδημάρχους των Διαποντίων εστάλη προς τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο επιστολή με ημερομηνία 11/10/2016 (Α.Π.362/88429) και με τίτλο “ Συνεργασία υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου Κέρκυρας για την ενίσχυση και ανάπτυξη των Διαποντίων Νήσων” , επιστολή που δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα και για την οποία δεν υπήρξε,μέχρι σήμερα, απάντηση.