Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/12/16

Κέφι και χαρά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων «Ιλιαχτίδα Ι & ΙΙ» του Δήμου Ιλίου

Κέφι και χαρά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων «Ιλιαχτίδα Ι & ΙΙ» του Δήμου Ιλίου

Μια όμορφη και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο Ιλίου. Η εκδήλωση περιλάμβανε κατασκευές και απασχόληση με εμψυχωτή, ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε από την παρουσία του Άγιου Βασίλη που συνέλεξε τις επιθυμίες των παιδιών για αυτά τα Χριστούγεννα.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους γονείς και να δώσει τις πιο θερμές ευχές του για το νέο έτος, ενώ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε το σπουδαίο έργο που επιτελείται στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα «Ιλιαχτίδα Ι & ΙΙ» του Δήμου, στα οποία οι γονείς μπορούν να βρουν στήριξη στα προβλήματα των παιδιών τους, με δωρεάν υπηρεσίες διάγνωσης και συμβουλευτικής. Όπως τόνισε:
«Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο “Ιλιαχτίδα Ι” από την έναρξη της λειτουργίας του το 2008 έως σήμερα, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες συνεδρίες ειδικών διαπαιδαγωγήσεων, αντιμετωπίζοντας περιπτώσεις παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, ενώ ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες, το 2013 δημιουργήσαμε και το “Ιλιαχτίδα ΙΙ».
Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδριάνα Αλεβίζου, ο Παιδοψυχίατρος του Δήμου Ιλίου Ιωάννης Κουτσανδρέας και η Πρόεδρος της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ Μαρία Κερασόγλου.