Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/12/16

Οι φετινοί νικητές ήταν οι εξής: Ελένη Μαδούρου, 14 ετών από το Πανόραμα Μυρτώ Μπαλτάκη, 14 ετών από το Πανόραμα Δανάη Ράπτη, 8 ετών από το Φίλυρο Μαργαρίτα Κυφωνίδου, 7 ετών από το Φίλυρο Γιώργος Τζαλαμούρας, 7 ετών από την Πυλαία Νάσια Μίγδου, 10 ετών από την Πυλαία


Πρωτοβουλία πολιτισμού και ευαισθησίας από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη
Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες του δήμου από… Λιλιπούτειους ζωγράφους

Τα δικά τους Χριστούγεννα δημιούργησαν οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι νεαροί δημότες, μαθητές στη σχολή εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, έβαλαν τις δικές τους πινελιές και ζωγράφισαν με τον δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα, ενώ ο δήμος επέλεξε τις έξι καλύτερες δημιουργίες που κοσμούν και φέτος τις χριστουγεννιάτικες κάρτες οι οποίες μοιράστηκαν στους δημότες.
Οι νεαροί ζωγράφοι συμμετέχουν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και είναι όλοι νεαρής ηλικίας. Ετοίμασαν τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους με μεγάλο μεράκι και ιδιαίτερη όρεξη, ενώ στη συνέχεια ειδική καλλιτεχνική επιτροπή επέλεξε τις έξι καλύτερες από αυτές, για να κοσμήσουν τις κάρτες που στέλνει αυτές τις ημέρες ο δήμος μας ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Έτσι και φέτος κρατήθηκε ζωντανή μια πρωτοβουλία πολιτισμού, αλλά και ευαισθησίας, που τηρείται εδώ και πολλά χρόνια παλιότερα στον πρώην δήμο Πανοράματος και σήμερα στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.
Οι φετινοί νικητές ήταν οι εξής:
  • Ελένη Μαδούρου, 14 ετών από το Πανόραμα
  • Μυρτώ Μπαλτάκη, 14 ετών από το Πανόραμα
  • Δανάη Ράπτη, 8 ετών από το Φίλυρο
  • Μαργαρίτα Κυφωνίδου, 7 ετών από το Φίλυρο
  • Γιώργος Τζαλαμούρας, 7 ετών από την Πυλαία
  • Νάσια Μίγδου, 10 ετών από την Πυλαία
Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ζωγράφους, που σε δύσκολες εποχές μάς συγκινούν, μάς συναρπάζουν και μάς γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον...