Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/8/16

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς
, με τον Γενικό Γραμματεά Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΟΧΕ), κ. Κώστα Σταματιάδη.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η έναρξη των απαραίτητων διαδικασιών για την άμεση υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδας για την πραγματοποίηση αγώνων των εθνικών ομάδων χάντμπολ και άλλων αθλητικών συναντήσεων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Ο κ. Συναδινός δεσμεύθηκε ότι η Πολιτεία θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα διευκολύνει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και παράλληλα την ανάπτυξη του αθλήματος στο Νομό Βοιωτίας.
Παράλληλα ο γ.γ. Αθλητισμού είχε την δυνατότητα να επισκεφθεί το κλειστό Γυμναστήριο και το Κολυμβητήριο της Λιβαδειάς, όπου εξελίσσονται έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, ενώ επισκέφθηκε και το κατασκηνωτικό κέντρο του Δήμου στον Ελικώνα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει κέντρο αθλητικής προετοιμασίας για ομάδες.