Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/4/16

Συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου με τη Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης

Συνάντηση του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου με τη
Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης


Συνάντηση με το Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο είχε η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η ίδρυση Δικτύου Αλληλεγγύης των Ελληνικών Δημοτικών Συμβουλίων με τον Παλαιστινιακό Λαό και η συνεργασία σε επίπεδο πολιτιστικών προγραμμάτων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα στο Δημαρχείο Ιλίου, όπου εκφράστηκαν από κοινού τα βαθιά αισθήματα φιλίας, αδελφοσύνης και σεβασμού που συνδέουν διαχρονικά τους δύο λαούς, τα οποία απορρέουν και από την αδελφοποίηση του Δήμου Ιλίου με την πόλη της Ιεριχούς το 1999.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης Σουχέλ Άχμεντ και Μπατίχι Μουστάφα για την επίσκεψη, εξέφρασε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό, ζήτησε να μεταφέρουν τους θερμούς χαιρετισμούς του στον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης σημείωσε:
«Κάποτε θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να ληφθούν αποφάσεις ώστε να επικρατήσει η ειρήνη στους λαούς. Φτάνει πια η αιματοχυσία και η βία. Η ανθρωπότητα δεν αντέχει άλλο.»