Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/4/16

παράδοση ειδών πρωτης ανάγκης σε πρόσφυγες

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα του Δήμου Παιονίας Κιλκίς επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου
και παρέδωσε με φορτηγό του Δήμου διάφορα είδη που συγκεντρώθηκαν με προσφορές κατοίκων του δήμου μας (καρότσια για μικρά παιδιά, είδη ένδυσης και υπόδησης, πάσης φύσεως τρόφιμα, τροφές για μικρά παιδιά κλπ.) μαζί με το δήμο προσφορά ανάλογων ειδών έκανε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με παρόντα τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Χαράλαμπο Αηδονόπουλο. Συμμετείχαν η Αντιδημάρχος Οικονομικών κ. Μαρία Αποστολίδου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Παύλος Κεσόγλου η ομάδα εθελοντών του δήμου ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του δήμου. Μεταξύ των ειδών τα οποία παραδόθηκαν συμπεριλαμβάνονταν και όσα συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι του δήμου. Το κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας πρόκειται για ένα νέο οργανωμένο κέντρο φιλοξενίας κάτω από τη διοίκηση του στρατού που δεν έχει καμία σχέση με τις εικόνες που βλέπουμε στην Ειδομένη και στο λιμάνι του Πειραιά.