Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/3/16

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη για την αποπεράτωση του έργου της Μαρίνας Σπηλιάς στην Κέρκυρα



Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη για την αποπεράτωση
του έργου της Μαρίνας Σπηλιάς στην Κέρκυρα



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, υπό τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτας Πανδή, του Προέδρου του ΟΛΚΕ Σπύρου Στεφανίδη, , του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΙΝ Παναγή Ζησιμάτου, του προϊστάμενου της Διαχειριστικής Αρχής Πέτρου Οικονόμου και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΙΝ και του ΟΛΚΕ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εκτίμηση της κατάστασης του έργου της Μαρίνας στην Σπηλιά και ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών για τον τελικό καθορισμό των επόμενων βημάτων για την αποπεράτωση του έργου.

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το έργο, το οποίο θα ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος εξηγώντας ότι ασκούνται πιέσεις τόσο από την ΠΙΝ όσο και το αρμόδιο Υπουργείο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου τμήμα του έργου να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και το υπόλοιπο από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.  

Ο κ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, του ίδιου και του Πρόεδρου του ΟΛΚΕ κ. Στεφανίδη με τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη, ενώ στο μεσοδιάστημα οι Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΙΝ και του ΟΛΚΕ θα συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν τις εργασίες που απαιτούνται και στη συνέχεια τις διαδικασίες που εκκρεμούν, ώστε να αδειοδοτηθεί και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν η Μαρίνα Σπηλιάς.