Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4/9/15

Το ΠΑΜΕ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του στην ΔΕΘ

Το ΠΑΜΕ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του στην ΔΕΘ
την Παρασκευή, 4 Σεπτέμβρη, συμμετείχε μέσω skype σε Σεμινάριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Δημόσιο Νοτίου Αφρικής, με θέμα «Η κρίση στην Ελλάδα και η στάση και η δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».
Στο σεμινάριο συμμετείχαν συνδικαλιστικά στελέχη από όλες τις Ομοσπονδίες του Κονγκρέσου Νοτιο - Αφρικανικών Συνδικάτων (COSATU) όπου εκτός από το ζήτημα της Ελλάδα κυριάρχησε το ζήτημα της ανάγκης ενδυνάμωσης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος διεθνώς και συγκεκριμένα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδία, η οποία φέτος γιορτάζει τα 70 Χρόνια από την ίδρυση της.
Οι νοτιοαφρικάνοι συνδικαλιστές, εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη της Ελλάδος , και στο ΠΑΜΕ, ενόψει και του αυριανού Συλλαλητηρίου.



Το Γραφείο Τύπου