Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/3/14

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ



Συνέντευξη τύπου και στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας θα παραχωρήσει η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ. Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στις έξι το απόγευμα θα βρεθεί στα γραφεία του κόμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Τρίκαλα και στις οκτώ το βράδυ στο κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις δέκα το πρωί στο κτίριο Περιφέρειας & ΠΕ Λάρισας και στις δώδεκα και μισή το μεσημέρι στο κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.