Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/2/14

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ



O υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά. Ο Α. Σπηλιωτόπουλος κατά την έξοδο του από το Μεγάρου Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ως υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος που επιτελική ομάδα κι εγώ συγκροτούμε.
Πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται, κυρίως, στα έργα ανάπτυξης που χρειάζεται η Αθήνα, στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και κυρίως στην αντιμετώπιση των αστέγων και όλων των προβλημάτων που δίνουν την αίσθηση ότι ο πρώτος δήμος της χώρας έχει βυθιστεί στη μιζέρια, στο γκρίζο και στο παρελθόν.
Θέση, δική μου και των συνεργατών μου, είναι ότι η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να μένει προσκολλημένη στο χθες, ούτε να παραμένει στο παρελθόν. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να ξαναζήσει».