Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31/1/11

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση από την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Ο Κώστας Καραμανλής δεν δικαιούται να αποσυρθεί. Πουθενά στον κόσμο δε συμβαίνει οι πρώην πρωθυπουργοί με τη συσσωρευμένη πείρα και γνώση να περνούν στο περιθώριο. Κάνω έκκληση να ενεργοποιηθεί άμεσα, μέσα στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, στο πλευρό του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά. Δεν το ζητώ εγώ, το ζητά ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας που θέλει ενότητα. Λάθη μπορεί να έγιναν και τα είχα επισημάνει εξαρχής, όμως έγινε και πολύ σημαντικό έργο. Ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά εγκλήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου».