Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19/5/11

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα για την πρόσληψη προσωπικού με οκτάμηνη σύμβαση στο Δήμο Ιωαννιτών

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα που είχε υποβάλλει ο Δήμος Ιωαννιτών για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας, πρασίνου και εργοταξίου.



Μετά την έγκριση αυτή, ο Δήμος θα ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία των προσλήψεων, αποστέλλοντας την προκήρυξη για έγκριση στον ΑΣΕΠ και στη συνέχεια δίνοντάς τη στη δημοσιότητα. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με αυστηρή τήρηση των κριτηρίων του ΑΣΕΠ.Δικαίωμα για την υποβολή αίτησης έχουν όσοι δεν έχουν υπογράψει κανενός είδους σύμβαση με το Δήμο Ιωαννιτών ή δημοτικές επιχειρήσεις, κατά την τρέχουσα χρονιά.Η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση διάρκειας οκτώ μηνών δεν είναι αρκετή για να καλύψει το σύνολο των αναγκών στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος πρέπει να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.Σε κάθε περίπτωση όμως θα συμβάλλει ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, σε έναν ευαίσθητο τομέα, που αποτελεί τον καθρέφτη της καθημερινότητας.«Όπως είχαμε δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, υποβάλλαμε, με βάση τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, το αίτημα για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που η διαδικασία εξέτασής του, ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στις προσλήψεις, οι οποίες θα γίνουν με διαφάνεια και αξιοκρατία.Ο αριθμός των συμβασιούχων που θα προστεθεί στον τομέα της καθαριότητας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες του νέου μας Δήμου, ειδικά κατά την ευαίσθητη θερινή περίοδο στην οποία εισερχόμαστε. Η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και προς την κατεύθυνση αυτή, δουλεύουμε σε καθημερινή βάση», τόνισε σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τον τομέα της καθαριότητας Θωμάς Μπέγκας.
Αναρτήθηκε από epirusgate