Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6/11/10

Περιοδεία Κώστα Λαλένη στο Χαϊδαρόρεμα και στο Μπουρνάζι

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου περιόδευσε χθες Παρασκευή στο λεγόμενο χαϊδαρόρεμα (σύνορα Περιστερίου - Χαϊδαρίου) και σε περιοχές του Μπουρναζίου.





Συνομιλώντας με κατοίκους στο χαϊδαρόρεμα, διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη της περιοχής από τον απερχόμενο δήμαρχο.



«Ούτε ένα ευρώ δεν έχει δώσει ο Παχατουρίδης για την περιοχή μας. Εδώ δεν είναι ευπρόσδεκτος κανένας από αυτούς. Ο Παχατουρίδης, υποσχέθηκε ότι θα κλείσει το ρέμα και δεν το έκανε. Τίποτε δεν έκανε για μας» τόνισαν κάτοικοι της περιοχής και ζήτησαν από τον κ. Λαλένη, τώρα που θα εκλεγεί δήμαρχος να φροντίσει και γι’ αυτό το κομμάτι της πόλης.



Από την πλευρά του ο κ. Λαλένης, επανέλαβε ότι οι ξεχασμένες περιοχές μπορούν να ελπίζουν, ξεκαθαρίζοντας πως Περιστέρι δεν είναι μόνο το κέντρο.



Υπενθύμισε ότι έχει επισκεφτεί όλες τις γειτονιές που έχει εγκαταλείψει ο απερχόμενος δήμαρχος και γνωρίζει τα προβλήματα, αλλά και τις λύσεις.



Το απόγευμα ο κ. Λαλένης, επισκέφτηκε το Μπουρνάζι.



Κάτοικοι της περιοχής έθεσαν σειρά ζητημάτων στον κ. Λαλένη - με έμφαση στο κυκλοφοριακό - λέγοντας πως μόλις αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου, θα πρέπει να ασχοληθεί εκτενώς με το Μπουρνάζι, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και σύνθετα.



Ο κ. Λαλένης σημείωσε ότι έχει επισκεφτεί όλες τις περιοχές του Μπουρναζίου και κυρίως αυτές που δεν έχουν τα φώτα του κέντρου.



Υπογράμμισε πως η καθημερινότητα των πολιτών είναι μείζον ζήτημα και πρόσθεσε ότι ακριβώς για το λόγο αυτό, στις προτεραιότητές του βρίσκεται το γραφείο του δημότη, μέσω του οποίου, θα δίνονται άμεσα λύσεις.