Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3/11/10

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Πειραιάς, 3 Νοεμβρίου 2010
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Πειραιά επισκέφθηκε, σήμερα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Τσίτουρα, με τον οποίο και συζήτησε για τα προβλήματα της πόλης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, παρατηρήθηκε σύγκληση απόψεων όσον αφορά τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να επέλθει η πολυπόθητη Ανάπτυξη.





Ο κ. Μιχαλολιάκος, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη αποτελεί βασική του προτεραιότητα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για συνέργειες μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.



Παράλληλα, επανέλαβε την δέσμευσή του ότι μέσα σε 60 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Πειραιάς θα είναι η καθαρότερη πόλη του λεκανοπεδίου Αττικής, κάτι που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια για Ανάπτυξη. Πρόσθεσε, δε, πως ο στόχος του αυτός θα επιτευχθεί χάρη στην «Καθαρή Συμμαχία Δήμου-Εργαζομένων-Πολιτών», που προωθεί ο συνδυασμός «Μας Ενώνει ο Πειραιάς».



Από την πλευρά του, ο κ. Τσίτουρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κ. Μιχαλολιάκος σχετικά με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.