Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Οκτωβρίου





09:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα τυπογραφεία των Εξαρχείων. Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάφης Φάνης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μαρκομιχάλης Πέτρος.

12:30: Θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας στο ΤΕΦΑΑ (στο μικρό αμφιθέατρο, πλ. Καλογήρων, Δάφνη) με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Οι εκλογές για την Περιφέρεια και τους Δήμους».

Η παρουσίαση των θέσεων θα γίνει από τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ελληνικού με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ακόμα ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

20:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη πλατεία Θυμαρακίων και θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ουζερί «Ο Γιώργος» (σημείο εκκίνησης: Αγ. Μελετίου & Λιοσίων, στις 19:30). Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Οικονόμου Νίκος και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαλλή Γιώτα.



ΤΡΙΤΗ 12 Οκτωβρίου



19:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καταστήματα της οδού Αχαρνών στην περιοχή Αγίου Νικολάου και Αγίου Παντελεήμονα (σημείο συνάντησης στα κομματικά γραφεία, Αχαρνών 146Α). Θα συμμετέχουν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σακκάς Λεωνίδας και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεοδώρου Δήμος.