Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30/3/17

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29/03 εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμήν του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια (1776-1831)
με κεντρικό ομιλητή το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου ο οποίος παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του μεγάλου Έλληνα και εξήγησε το ρόλο του και την τεράστια συμβολή του στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού κράτους, μίλησε για τους αγώνες του για την οργάνωση και ενοποίηση των απελευθερωμένων περιοχών της επαναστατικής Ελλάδας ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε τις ομοιότητες και τις διαφορές της Ελλάδας του 19ου με την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Την εκδήλωση συμπλήρωσε σχετική οπτικοακουστική παρουσίαση του βίου του Ιωάννη Καποδίστρια ενώ συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελατοχωριτών «Η Σκουτέρνα».