Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9/1/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ



Μετά από συνεχή επικοινωνία με όλες τις σχολικές μονάδες διαπιστώθηκε πως συνεχίζονται τα προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι  θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού. Επιπλέον η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες 2ημέρες αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο τον δήμο.
Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και μετά από σύσκεψη του δημάρχου με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και διευθύνσεις του δήμου αποφασίστηκε με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών όλα τα σχολεία του δήμου ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.
Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ανοικτά το Δημαρχείο και τις δημοτικές του κοινότητες σε κάθε περιοχή του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών.