Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/9/16

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου παρευρέθηκε στους αγιασμούς


Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά με την τελετή του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου παρευρέθηκε στους αγιασμούς
των 1ο, 6ο, & 7ο Νηπιαγωγείων - 1ο, 2ο & 12ο Δημοτικών Αμπελοκήπων, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, του 9ου Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων, του 3ου Γυμνασίου Αμπελόκηπων, του 1ου Λυκείου Μενεμένης και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης. Στους αγιασμούς παραβρέθηκαν επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος γονέων και κηδεμόνων.


Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και τόνισε ότι προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης, με την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων.