Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/12/17

Ρ. Δούρου: Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το ΤΕΕ, αξιοποιεί το ανθρώπινο κεφάλαιο της Αττικής

Ρ. Δούρου: Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το ΤΕΕ, αξιοποιεί το ανθρώπινο κεφάλαιο της Αττικής


Τη δημιουργία πλαισίου συνεργασίας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από την προώθηση και την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Αττική, αποφάσισαν η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (ΠΤΑ Αττικής), Ρένα Δούρου και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός.
Με τον τρόπο αυτό, όπως τόνισε κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, «η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, επιχειρεί να αξιοποιήσει τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα, σχετικά με τις δομές και τις υποδομές έρευνας και τεχνολογίας και τις δημόσιες υποδομές, μέσα από την ανάδειξη του σημαντικότερου ?περιουσιακού της στοιχείου?, που δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο κεφάλαιό της».