Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/10/10

Στην Αγία Σοφία και τον Λόφο Βώκου περιόδευσε σήμερα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους της περιοχής, με την συντριπτική πλειονότητα των οποίων, τον συνδέει η κοινή -μανιάτικη- καταγωγή. Ο Μιχαλολιάκος, συζήτησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης, ενώ δεσμεύτηκε για την άμεση αξιοποίηση του κτήματος Δηλαβέρη.





Το απόγευμα, ο κ. Μιχαλολιάκος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κικίλιας, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Πειραιά στον ΟΛΠ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.



Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος θα τιμήσει τα αθλητικά σωματεία του Πειραιά, εν ενεργεία και παλαίμαχους αθλητές σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κτίριο του Π.Ο.Ι.ΑΘ. Ο κ. Μιχαλολιάκος θα παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους, την πρότασή του για την δημιουργία «Μουσείου Αθλητικής Ιστορίας» στον χώρο της Βίλας Ζαχαρίου στο Μικρολίμανο.



Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος θα υπογραμμίσει την ανάγκη να αξιοποιηθούν ανεκμετάλλευτοι χώροι της πόλης για την δημιουργία κολυμβητηρίου και γηπέδων, που θα στεγάσουν τα τμήματα των αθλητικών συλλόγων του Πειραιά.